SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A ZIRCI BENEDEK ELEK ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE HONLAPJÁN!
HELYZETKÉP

 

Minden év karácsonyt megelőző hetében angyalok szárnysuhogásait hallhatják a gyermekek az óvodában. Így történt ez az idei évben is. A Zirciek az Óvodás Gyermekekért Alapítvány angyalkái most is elküldték ajándékaikat az óvodás és bölcsődés gyermekeknek. A 250.000.-Ft-ot érő mesekönyveket, konstruáló játékokat az alapítvány titkárától, valamint kuratóriumi tagjától vehették át a kicsik. Csillogó szemek, boldog arcok köszönték meg.

Alapítványunk nem  csak karácsonykor oszt a csoportoknak ajándékokat, egész évben támogatjuk az óvodát. Finanszírozásunk által valósulhat meg (immáron több éve) a „Hangyaboly-sportnap”, támogatásunknak köszönhetően sokszínűbb programmal kedveskedhetett az óvoda a kicsiknek a Gyermeknapon. Az óvoda udvarának műanyag játékai adományunknak köszönhető. Segítjük tanévkezdéskor a csoportok eszközvásárlását, pályázatot írunk ki a csoportok tavaszi kirándulásának megsegítésére. Ezen támogatások lehetőségét az adójuk 1%-át alapítványunknak befizetőknek köszönhetjük!

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassák alapítványunkat! Tegyék meg, hogy ügyfélkapujukon keresztül a mi szervezetünknek utalják adójuk 1%-át. Önöknek csak egy kattintás, nekünk azonban nagyon sokat jelent! 2019-ben lesz 20 éves alapítványunk. A 20 év alatt a szülőknek és a pártolóknak köszönhetően hathatós segítséget tudtunk nyújtani több mint 6.000.000.-Ft értékben az óvoda nevelő-oktató munkájához. Kérjük legyen partnerünk ebben a nemes munkában!

2018. 12. 21.

Dr. Gelencsér Mária Váradiné Tóth Mária
kuratórium elnöke kuratórium titkára

 

A karácsonyra ajándékozott készségfejlesztő játék egyike