SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A ZIRCI BENEDEK ELEK ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE HONLAPJÁN!
AKTUÁLIS HÍREK
Támogassa tagintézményünket egy Tesco zsetonnal!
Támogassa tagintézményünket egy Tesco zsetonnal!

Kedves Szülők, Támogatóink, Barátaink!

Kérjük, hogy a Tesco által hirdetett pályázat szavazati szakaszában támogassanak egy-egy zsetonnal.

Álmodtunk egy nagyot….kicsiben: egy Tündérkerti titkos ösvényt, melyet Lókúton, a Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde tagintézményének udvarán valósítanánk meg-az Önök segítségével-, hogy az arra járó kicsik és nagyok ne „csak” esztétikai élménnyel, hanem a környezetünkben levő apró élőlényekről hasznos információkkal is gyarapodjanak játékos formában.

Mini tanösvényünkben -az információs, szemléltető táblák mellett- helyet kapnának virágok, melyek számos rovarnak táplálékot nyújtanának; rovarhotel, hogy legyen hol lakniuk; madáritató, süniház, békavár, futrinka lak, kóbor állatok itatója, tündérek és tündérházak és egy forgatható játék is, egy igazi kis varázskert lenne a gyermekek és felnőttek örömére, tudásának gyarapítására, megfigyelésekre ösztönözve….és, ha a legtöbb szavazatot mi kapnánk, még 3 Bogarazoo foglalkozás is megvalósulhatna óvodásaink és az érdeklődők számára.

Kérjük, ha érdekesnek találja elképzelésünket, támogassa Tesco-s vásárlása után kapott zsetonjával „Tündérkertünk titkos ösvényein” elnevezésű pályázatunkat, 2024. július 15.-augusztus 11. között! Tegyünk együtt egy élhetőbb bolygóért! Projektünk 2025. március végéig készül el Lókúton, szeretettel várjuk Önt is, ha a tervünk valósággá válik!

Tisztelettel: A lókúti óvoda dolgozói

2024 Július 03., Szerda